Zandor Smykker Baggrund

Zandor har skiftet look

Zandor Smykker

Zandor Smykker har skiftet look

Zandor smykker har skiftet look og fået ny hjemmeside

Zandor smykker har fået ny hjemmeside og skiftet look. Her i 2020 har vi besluttet at Zandor.dk skal samle alle de bedste hjemmeside og smykkebutikker vi kan finde.

Både i vores blog vil du kunne finde nyheder om online og offline butikker der handler med smykker og accessories. Vi har været ude og tjekke at disse butikker behandler deres kunder ordentligt og at butikkerne faktisk findes og høre hjemme i Danmark.

Vi har fundet butikker der sælger ny og brugte smykker. Det er jo sådan at smykker sagtens kan skifte ejer uden at det mister i værdi. Faktisk er der mange der handler med brugte smykker både som private og som erhverv.

Butikker der sælger smykker

Der findes et utal af butikker der sælger butikker og vi prøver at finde så mange af dem som muligt til dig. Når vi har fundet en butik og tjekket at den findes i virkeligheden og at de behandler deres kunder ordentlig så offentliggør vi dem her på siden.

Men inden vi offentliggør dem så har vi ringet til dem og snakket med dem. Vi har tjekket dem på CVR og kontrolleret at de høre hjemme i danmark. Vi har tjekket at deres hjemmeside ejes af det firma de siger der ejer det. Vi hat tjekket deres handelsbetingelser og set at de er lovlige. Vi har ligeledes tjekket at de har en seriøs betalingsløsning og at de overholder loven om returret.

Men vi har gjort mere end det. Vi har også været ude og stalde dem på Google, Trustpilot, Facebook, instagram og mange andre online steder for at se om kunder er tilfredse med dem. Og nogle gange møder vi butikker der har mange dårlige anmeldelser eller betalingsløsning ikke lever op til vores standarter og så vil du ikke kunne finde dem her på siden.

Zandor viser dig de seriøse smykkebutikker

Kig altid forbi Zandor før du handler smykker. Så er du sikker på at handle ved en god smykkebutik.

Tjek også vores blog og se om den smykke butik har en rabatkode til dig som kan give dig lidt mere for pengene.


Zandor Annonce

Her finder du nogle af de butikker vi anbefaler.

☜ retur til bloggen

Læs flere artikler om smykker

Andre kategorier

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
VK
OK
Tumblr
Digg
Skype
StumbleUpon
Mix
Telegram
Pocket
XING
WhatsApp
Email

Artikler i samme genre

Guide om smykker

GUIDE: God stil med smykker

Guide: Sådan får du en god stil med smykker Kunne du også godt tænke dig at få en god stil med smykker? Mange af os

Arve smykkerne

Arve smykker 2020

Har du prøvet at arve en pose sølv smykker? Nå du har også stået med en bunke arve sølv. Det er jo sjovt med det

Rewear Genbrugssmykker Ringe

Genbrugssmykker 2020

Genbrugssmykker 2020 Genbrugssmykker og accessories fra Rewear Fuldend dit personlige look hos REWEAR med accessories og genbrugssmykker i højkvalitets. Smykker er en af de mest